Ananas grillé et caramélisé

Ananas grillé et caramélisé
Ananas grillé et caramélisé
Ananas grillé et caramélisé

Description

Ingrédients

  • 1 rijpe ananas
  • enkele marshmallows

Préparation

  1. Leg de volledige ananas op de stenen ovenvloer tussen 150° en 300° C, of op een bedje gloeiende kolen, zonder vlam.
  2. Laat een halfuur tot één uur karameliseren, draai tweemaal om. Maak je geen zorgen als de ananas sappen verliest die verbrand ruiken: de ananas zelf is vanbinnen niet aangetast, en de ovenvloer werkt zelfreinigend van zodra je opnieuw een vuur stookt na de bereiding.
  3. Haal de roetzwarte ananas uit de oven en snij de verbrande schil er zorgvuldig van met een mes.
  4. Snijd in stukjes en dien op. Werk af met marshmallows die geleidelijk aan wegsmelten op de nog warme ananas.

Est-ce quelque chose pour vous?

Quiche merveilleusement remplie

Quiche merveilleusement remplie

Un mélange d'oeufs plein de légumes entourés d'une délicieuse pâte feuilletée, cela semble-t-il merveilleux? Une quiche est simple à préparer,...
Saumon avec citron et pommes de terre croustillantes

Saumon avec citron et pommes de terre croustillantes

Saumon avec citron et pommes de terre croustillantes